Pop-Up Fashion Festival

Mindet, Aarhus Havn

Om boxmarket

Boxmarket er en Pop-Up Fashion Festival der afholdes 16. - 17. september 2017 på Aarhus Havn.

Boxmarket er en festival for mode- og livsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjenhøjde med forbrugeren. Hvor store og små brands leger, udvikler og samarbejder på kryds og tværs, for at give forbrugeren unikke oplevelser og et helt unikt indblik i modeverdenen.

Begivenheden anvendes samtidig til at facilitere netværksaktiviteter i form af workshops, ekspertoplæg og mindre skræddersyede events, der har til formål at skabe innovation i branchen.

Festivalen ønsker at skabe bro imellem forbrugeren og de brands der fylder deres liv og hverdag. Vi giver folk muligheden for at opleve moden der hvor den skal opleves. Nemlig på gaden – selvfølglig i et stort samsurium af mode, musik, fest, oplevelser, og liv.

Boxmarket arrangeres af modeorganistationen Headstart Fashion og fashion entreprenør Martin Munch.

“We bring fashion back to the streets – and back to the people”

Boxmarket er en Pop-Up Festival for mode og livsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjenhøjde med forbrugeren. Hvor store og små brands leger, udvikler og samarbejder på kryds og tværs, for at give forbrugeren unikke oplevelser og et helt unikt indblik i modeverden. – Martin Munch, Fashion Entreprenør

“Med etableringen af boxmarket ønsker vi at bidrage til udviklingen af området omkring Balticagade til glæde for modebranchen og byen.”

Med Boxmarket tilbyder vi de deltagende brands en mulighed for branding og salg i et hipt miljø på havneområdet ved Balticagade. Forbrugerne vil opleve en dynamisk og bynær festival med et sammensurium af kollektioner, co-labs, modeshow, musik, mad og drikke. – Christian Chapelle, Direktør Headstart Fashion.

;