Vind med Boxmarket

Mindet, Aarhus Havn

Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du

Du skal være logget ind på Facebook med din personlige profil for at kunne deltage i konkurrencen. Konkurrencen afvikles via konkurrenceopdateringer på Facebook. For at deltage i konkurrencen skal du besvarer spørgsmålet i konkurrence-opdateringerne. Der vil blive udtrukket 3 vindere i alt i konkurrenceperioden. Udtrækningsdatoen er fredag d. 18. september.

Vindere

Vinderen udtrækkes ved tilfældig lodtrækning blandt de deltagere, der har besvaret konkurrence spørgsmålet korrekt. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig tilladelse til at Boxmarket henter kontaktinformation via dine profilinformationer, udelukkende til brug i forbindelse med konkurrencen. Boxmarket overholder persondataloven. Dine kontaktdata behandles fuldt fortroligt og videregives ikke til tredjepart. Skulle du have spørgsmål kan du kontakte os på email. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du skal være bosiddende i Danmark og fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Bliver du udtrukket som vinder, får du direkte besked via email. Herefter offentliggøres dit fulde navn via facebook.com/boxmarketfestival - svarer vinderen ikke på tilsendte email inden for 14 dage fra afsendelsen, mister vinderen retten til sin præmie, og en ny vinder udtrækkes af Boxmarket.

Præmien

Præmierne består af 2 x smykkesæt fra Pilgrim, der indeholder halskæde + øreringe til en værdi af 448 kroner, samt 1 stk. læderjakke fra Why7 til en værdi af 3.000 kroner. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Endvidere

Skulle der opstå tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene er det Boxmarket der afgør spørgsmålet eller fastlægger fortolkningen efter eget skøn. Boxmarket forbeholder sig retten til, uden varsel, at ændre eller lave tilføjelser til nærværende regler. Der kan i forbindelse med deltagelse i konkurrencen eller på grund af andre forhold ikke gøres erstatningskrav gældende mod Boxmarket eller deres samarbejdspartnere.

Kontakt

Har du spørgsmål til konkurrencen kan du kontakte Boxmarket på følgende oplysninger.

Headstart Fashion
Mindet 4
DK-8000 Aarhus C
Email: info@headstartfashion.dk

Konkurrencen er hverken støttet, administreret eller sponsoreret af, eller associeret med Facebook eller Instagram. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Boxmarket, ikke til Facebook eller Instagram. De af dig afgivne informationer, anvendes kun i forbindelse med konkurrencen.

;