Eco Space på Boxmarket

Mindet, Aarhus Havn

Eco Space er dedikeret til bæredygtighed med fokus på mode, men også livsstil og skønhed.

Selve området er bygget i bæredygtigt materiale, hvor små danske bæredygtige brands bliver repræsenteret af Scandinavian Sustainable i samarbejde med Boxmarket og Headstart Fashion. Formålet er at give forbrugeren mulighed for at blive præsenteret for de små upcoming eco brands, som vil gøre en forskel i modebranchen.

 

Brands

Modsvar

Modsvar er Danmarks første online markedsplads for bæredygtige mode- og livstilsbrands, hvor du som forbruger kan spare penge ved at købe sammen med andre. På modsvar.com falder prisen nemlig for hver bestilling.

Sandermann

Sandermann er et nyt tøjmærke til kvinder, baseret på et bæredygtigt koncept om upcycling og fortaler for at bringe tekstilproduktion tilbage til Danmark med en absolut hensyntagen til miljø, dyr og mennesker i leverandørkæden. Sandermanns designfilosofi bygger på at skabe et etisk korrekt og miljøvenligt produkt med et unikt og fashionabelt statement for kvinden, der kan lide individualitet. Mens vi fokuserer på kvalitetsdesign, eksperimenterer Sandermann med innovative teknikker og silhouetter for et originalt, men stadig brugbart, produkt. Vi kan ikke understrege nok, hvor meget vi tror på, at forandring i modebranchen er nødvendig, og forandringen skal ske nu.

Ø2 Juice

Hos Ø2 arbejder vi for en sundere livsstil – et sundt alternativ, som fremmer økologi, bæredygtighed og kvalitet, til fordel for mennesker, natur og miljø. Sundhed skal være lækkert, nemt og fleksibelt. Derfor laver vi juice i højeste kvalitet og bringer det i en onlineplatform, hvor vi skriver alt med stort. Gennemsigtighed er alt afgørende, samt passionen for vores koncept.

Mewecreate

Har du nogensinde mødt en kat med en Tigers udtryk, og så meget kærlighed indeni at dens øjne er blevet til hjerter? Det er vores mascot, Tigerlala, som symboliserer det Mewecreate handler om: At se godt ud og have omtanke for andre. Mewecreate er et nyt dansk livsstilsmærke, startet i 2016 af designer Gitte Amalie Hempel, som efter 20 år i den danske designbranche, nu skaber sit eget unikke designmærke.

;